top of page

VIKTIGT! Bloggen blir en samlingspunkt med fler inlägg och aktuella uppdateringar.

Hej alla! Igår blev jag för tredje gången blockad av facebook i min messenger-facebookgrupp "Träna med Bea i Bromma" när jag gjorde inlägg om veckans träningstider. Det är förfärligt att de gör så och det är oerhört frustrerande att inte kunna nå fram till dig direkt och smidigt via messenger!

Jag har därför nu bestämt mig för att det är HÄR i min blogg på min egen hemsida som ALLA uppdateringar om aktuella pass kommer publiceras i första hand. Så lägg till denna sida på hemskärmen på din mobil så att du snabbt kan klicka in dig här.


Jag kommer självklart länka vidare dessa inlägg om vår träning & yoga på facebook och instagram också men det är här som huvudinlägget kommer ske. Bokning till Utomhuspassen, Reikihealing & Klangmeditation sker som vanligt i bokningsschemat här på hemsidan.

Pass för v.50 ser du här på den gröna bilden. Om det blir regn eller väldigt få bokningar så ställs passet in och det meddelas här först.

Vi ses kl.12 idag måndag den 11 december.

KRAM Bea
Comments


bottom of page