top of page

Välkommen på healing

Känner du till Reiki?

Har du fått en Reikibehandling någon gång?

Reiki är en avslappningsbehandling på djup nivå.

Du ligger på bänken med kläderna på. Jag håller mina händer på olika specifika platser på kroppen en längre stund.

Genom handpåläggning och genom energin som händerna överför så kan spänningar, smärta, oro, stress m.m. effektivt lösas upp och lämna kroppen.

Må-bra hormonet oxytocin frigörs och det ger en ljuvlig känsla av lugn och ro samt att man känner sig hållen och omhändertagen. Reiki är healing. Att heala sig själv är oerhört viktigt för att du ska kunna må ditt bästa jag och är den vackraste av gåvor till sig själv och andra.

Jag ger Reiki till kvinnor på Bromma Hälsoklinik i Alvik (samma ägare som till Fotiakliniken som ligger bredvid.)

Boka mig via länken:Comments


bottom of page